Δωροεπιταγές

Χαρίστε μια δωροεπιταγή της γκαλερί μας σε κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο. Έχετε έρθει σε αδιέξοδο για το δώρο που θέλετε να αγοράσετε; Τώρα με την αγορά δωροεπιταγής μπορείτε να βγείτε από αυτο το δύσκολο έργο και να διαλέξουν οι ίδιοι το δώρο που τους αρέσει. Προμηθευτείτε την τώρα από την γκαλερί μας και ξενοιάστε για την επιλογή του δώρου.

Σχετικές Πληροφορίες

  • Οι δωροεπιταγές είναι διαθέσιμες στο φυσικό μας κατάστημα, καθώς επίσης μπορείτε να τις προμηθευτείτε μέσω κουριερ με αντικαταβολή.
  • H διάρκεια, μέσα στην οποία μπορεί να γίνει χρήση της, είναι 6 μήνες από την ημερομηνία πώλησής της. Μετά την παρέλευση της άνω εξάμηνης  προθεσμίας, η δωροεπιταγή απενεργοποιείται και δεν είναι εφικτή η εξαργύρωσή της ή αντικατάστασή της.
  • Η δωροεπιταγή αγοράζεται και εξαργυρώνεται αποκλειστικά από το φυσικό μας κατάστημα. Η χρήση της δωροεπιταγής γίνεται εφάπαξ και για το σύνολο του ποσού της.
  • Η δωροεπιταγή δεν μπορεί να εξαργυρωθεί με μετρητά, μπορεί μόνο να ανταλλαχθεί με αγοραζόμενα εμπορεύματα τουλάχιστον ίσης ή μεγαλύτερης αξίας, καταβάλλοντας την διαφορά.